ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 02:21
MENU CLOSE

Η Κέιτ Μπλάνσετ έφτασε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Sweetsick» – Με διακριτικό look στο «Ελ. Βενιζέλος» (Photos)

04.11.2025 21:09

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες η Κέιτ Μπλάνσετ, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, με τίτλο «Sweetsick». 

Κέιτ Μπλάνσετ: Με φόρμα και sneakers κατά την άφιξή της στην Ελλάδα

Σε εικόνες που κυκλοφόρησαν στο Facebook από ομάδα που έχουν δημιουργήσει θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού, η Κέιτ Μπλάνσετ καταγράφεται κατά την άφιξή της στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». 

Όπως αποκαλύπτεται στα σχετικά στιγμιότυπα, η χολιγουντιανή star επέλεξε μία απλή και διακριτική εμφάνιση για να ταξιδέψει, διατηρώντας χαμηλό προφίλ. 

Στις σχετικές φωτογραφίες, η Κέιτ Μπλάνσετ φορά γυαλιά ηλίου, μαύρη φόρμα, λευκό t-shirt, δερμάτινο τζάκετ και sneakers, ενώ έχει τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να παραμείνει στη χώρα μας μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, ενώ τα γυρίσματα για την ταινία θα πραγματοποιηθούν σε Καρδαμύλη, Τραχήλα, Πετροβούνι και κατά μήκος της επαρχιακής οδού Αγίου Δημητρίου – Τραχήλας, όπου θα εφαρμοστούν ολιγόλεπτες ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τις ανάγκες της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

H φθινοπωρινή βόλτα της Τζίτζι Χαντίντ και της Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη (Photos)

Κιμ Καρντάσιαν: Απέτυχε σε εξέταση στη νομική και κατηγορεί το… ChatGPT

Και επίσημα… Ιππότης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, πήρε το χρίσμα από τον βασιλιά Κάρολο (video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 01:37
Exit mobile version