search
ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 04:34
MENU CLOSE

Χωρίς ΜΜΕ για ένα 4ωρο την Πέμπτη (6/11) – Στάση εργασίας από την ΠΟΕΣΥ

05.11.2025 13:53
apergiamme

Στάση Εργασίας αποφάσισε για αύριο Πέμπτη 6/11 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών για τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ καλεί αύριο τα μέλη των Ενώσεών, δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση του Ταμείου Περίθαλψής τους (ΕΔΟΕΑΠ).

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ αποφάσισε την προκήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025 από τις 11:30 πμ έως 3:30 μμ για όλους τους δημοσιογράφους – μέλη των Ενώσεων Μελών της ΠΟΕΣΥ, που εργάζονται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και είναι ασφαλισμένοι στον «ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ» (ΕΔΟΕΑΠ), προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Ασφαλιστικού τους φορέα.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Κι άλλες πρεμιέρες στην «μάχη» της τηλεθέασης- Έρχονται σειρά και τηλεπαιχνίδι

MEGA: Χωρίς «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή εκτάκτως – Δύσκολες στιγμές για την Αγγελική Νικολούλη

Ζοχράν Μαμντάνι: Το… ανεπανάληπτο πρωτοσέλιδο της New York Post – «Το ΚΟΚΚΙΝΟ Μήλο» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.12.2025 04:33