Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα «καρφί» – τι καρφί, ταβανόπροκα – επιφύλαξε στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη.
Ο πρώην πρωθυπουργός σχολιάζοντας τα περί «γεφυρών» με τη ΝΔ είπε ότι «ένας δικός του (σ.σ. του Κυριάκου Μητσοτάκη) παρατρεχάμενος βουλευτής δήλωσε με ύφος βεζίρη: “Καλύτερα για τον κύριο Σαμαρά είναι να πάει σπίτι του”. Τέτοια υποκρισία, τέτοια αλαζονεία».
Η δήλωση αυτή είχε γίνει από τον Μ. Λαζαρίδη, ο οποίος μιλώντας στο Action24 είχε πει ότι «αν ήμουν ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το 1993 είχε ρίξει μια κυβέρνηση της ΝΔ, θα καθόμουν στο σπίτι μου». Ο πρώην πρωθυπουργός έδειξε ότι… δεν ξεχνάει και δεν συγχωρεί.
Διαβάστε επίσης:
Οι απουσίες (από… Πασόκους) που κόστισαν την νίκη της Κεντροαριστεράς στο συνέδριο της ΚΕΔΕ
H Ντόρα, η Κοσιώνη και το ταλέντο
Ακριτική… συνάντηση Ανδρουλάκη – Δούκα, βρέθηκαν σε εκδήλωση στην Ορεστιάδα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.