Νέο πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη ενισχύει γνώσεις μαθητών με τη σταθερή υποστήριξη ΜΑΚΒΕΛ.
Το νέο πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης «Η Μακαρονάδα της Πέμπτης» κάνει τα πρώτα του βήματα στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του τη ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC, η οποία στηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη διατροφική παιδεία και την υγιεινή καθημερινότητα των παιδιών. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης και έχει σχεδιαστεί ως ένα σύγχρονο, βιωματικό εργαστήρι μαγειρικής για μαθητές Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.
Με την καθοδήγηση του σεφ Γιάννη Κατσαντώνη, τα παιδιά παρασκευάζουν μια υγιεινή και θρεπτική μακαρονάδα, ενώ παράλληλα μαθαίνουν τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, τη σημασία των ποιοτικών πρώτων υλών και τα θεμέλια της ισορροπημένης διατροφής. Το εργαστήριο ενισχύει επίσης τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την καλλιέργεια υγιεινών συνηθειών στη σχολική και οικογενειακή καθημερινότητα.
Με την υποστήριξή της, η ΜΑΚΒΕΛ επιβεβαιώνει τον σταθερό της ρόλο σε δράσεις κοινωνικής αξίας που απευθύνονται στη νέα γενιά, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των παιδιών και της ελληνικής οικογένειας στο brand και στις αξίες που εκπροσωπεί.
Διαβάστε επίσης:
ΟΠΑΠ: Σταθερή άνοδος κερδών εννεαμήνου 2025 με ώθηση από Τζόκερ, online και ισχυρά GGR
Ισχυρή υπερκάλυψη στο πράσινο ομόλογο Πειραιώς, με ώθηση από αναβάθμιση MSCI σε AAA