ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 12:38
MENU CLOSE

Podcast - Γιάννης Μπέζος: «Το μεγαλύτερο πολιτικό μας πρόβλημα, είναι το κυκλοφοριακό»

04.12.2025 06:35

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Άνεσις, και μας προσκαλεί σε ένα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο του Αντόν Τσέχωφ, παρουσιάζοντας τις «Βλαβερές Συνέπειες του Γάμου» (Γελώντας με τον Τσέχωφ)!

Με αυτή την άφορμη μίλησε στο topontiki.gr. Μιλώντας για την παράσταση ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε ότι ο Τσέχωφ συνήθιζε να λέει πως τα έργα του- που εμείς τα αντιλαμβανόμαστε σαν δράματα- είναι ουσιαστικά κωμωδίες. Το καταπληκτικό είναι πως και στις κωμωδίες του τα πρόσωπα έχουν δραματική υπόσταση.

Ακόμη μίλησε και για την παράσταση του θεάτρου Σημείο, όπου πενήντα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί το εμβληματικό έργο του David Mamet, Αμερικάνικος Βούβαλος. Ένα έργο-ορόσημο της σύγχρονης αμερικανικής δραματουργίας, που φέρνει στο φως τη γυμνή αλήθεια ενός κόσμου σε ηθική κατάρρευση· την αποδόμηση του αμερικανικού ονείρου, τη μοναξιά, την ανάγκη για αγάπη και τη σκληρότητα μιας κοινωνίας που τα μετρά όλα με όρους κέρδους.

Διαβάστε επίσης

Podcast – Ελευθερία Πάλλα: «Στον Άγιο Έρωτα έχω, ευτυχώς, κόντρα ρόλο»

Podcast – Ζερόμ Καλούτα: «Ψάχνω ακόμα να βρω τη γέφυρα που ενώνει το Κονγκό με την Ελλάδα»

Podcast – Αιμιλιανός Σταματάκης: «Το βάρος και η συγκίνηση είναι τεράστια, ερμηνεύοντας τον Νίκο Ξυλούρη»

ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 12:37
Exit mobile version