Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ιερείδης - Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Τη θλίψη της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ιερείδη, που πέθανε σε ηλικία 88 ετών, εκφράζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.
Ο Νίκος Ιερείδης εργάστηκε άοκνα για δεκαετίες ενώ είχε τις καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους του. Άνθρωπος σοβαρός και αξιοπρεπής διακρίθηκε στον τομέα του και τιμήθηκε με το Βραβείο συντακτών ύλης του Ιδρύματος Μπότση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο και συλλυπείται τους γιους του και ιδιαίτερα τον Χρήστο, ο οποίος έχει ακολουθήσει με επιτυχία τα βήματα του πατέρα του.
Η κηδεία του Νίκου Ιερείδη θα τελεστεί την Πέμπτη 11, Δεκεμβρίου στις 12:00 στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας. Η οικογένεια του εκλιπόντος ζητεί αντί στεφάνων να διατεθούν χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον εκλιπόντα συνάδελφο.
Διαβάστε επίσης:
Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου
«Tomb Raider»: Η Sigourney Weaver βρίσκεται σε συζητήσεις για την επερχόμενη σειρά της Amazon