search
ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 07:44
MENU CLOSE

Ο Πιερρακάκης, η προεδρία και ο Μαρινάκης

12.12.2025 09:03
Pavlos-Marinakis

Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, φαίνεται ότι είχε… ψυχανεμιστεί την νίκη του Κυριάκου Πιερρακάκη στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου του Eurogroup.

Κατά το χθεσινό briefing, ο Π. Μαρινάκης άνοιξε την ενημέρωση αναφερόμενος ακριβώς στη διαδικασία στις Βρυξέλλες και φάνηκε αισιόδοξος για την έκβαση της ψηφοφορίας, σε μια στιγμή, μάλιστα, που όλα ήταν «παιζόμενα».

Οπότε, kudos στον Μαρινάκη, για να τα λέμε όλα.

Διαβάστε επίσης

Eurogroup: Αμφίρροπη μάχη Πιερρακάκη – φαν Πέτεγκεμ με πολλές «ουρές» για την Ευρωζώνη

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Τον χαβά του ο «Φραπές», απαντά επιλεκτικά σε ερωτήσεις

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Nέας Δημοκρατίας σε νευρική κρίση και το Μέγαρο Μαξίμου σε διαρκή αγωνία υπό το φόβο ατυχήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 07:42