ΤΡΙΤΗ 16.12.2025 23:01
MENU CLOSE

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Η κόρη μου με έστειλε σε ψυχοθεραπευτή για να διαχειριστώ ότι θα φύγει από το σπίτι» (Video)

16.12.2025 09:39

Για τη στιγμή που η κόρη της αυτονομήθηκε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι τους μίλησε η Στέλλα Κονιτοπούλου, εξηγώντας ότι η νέα κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη για την ίδια και πολύ δύσκολο να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε πως αρχικά δυσκολεύτηκε με την επιλογή της κόρης της να μείνει μόνη της, επισημαίνοντας ότι σήμερα αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά την κατάσταση, καθώς με τη βοήθεια συμβούλου ψυχικής υγείας, αντιλήφθηκε πως πρόκειται για μία φυσική εξέλιξη, μέσα από την οποία και η ίδια απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με τον εαυτό της.

«Η κόρη μας αυτονομήθηκε πριν τέσσερα χρόνια. Εγώ το πήρα απόφαση, αλλά με έστειλε και σε ψυχοθεραπευτή για να το διαχειριστώ. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Μου βρήκε γιατρό και πήγα. Τώρα το χαίρομαι κιόλας που είμαι και μόνη μου στο σπίτι, έχω λιγότερες υποχρεώσεις και βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Πέντε χρόνια με περνάει, ήταν δεκαοχτώ. Εννοείται πως τον θαύμαζα, ήταν ο πιο ωραίος του χωριού. Αυτό μου το έχουν πει όλοι. Ε, τι θα έπαιρνα κι εγώ; Μέχρι σήμερα τον θαυμάζω που με ανέχεται. Το λέω γιατί είμαι ειλικρινής. Και η ειλικρίνεια δεν αρέσει πάντα. Όταν λες την αλήθεια, κάποιοι ξεβολεύονται. Εγώ έτσι είμαι. Τη σχέση μας τη συζητάμε. Είμαι πιο ευαίσθητη, έχω άγχος, ψυχοσωματικά, και πολλές φορές ο Γιάννης έρχεται μαζί μου και στον γιατρό. Δεν τα βάζουμε κάτω από το χαλάκι. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «EQ».

Διαβάστε επίσης:

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μπέο και Μουτίδου: «Η πρώτη ξεφτίλα κυρία μου είστε εσείς» – «Φασίστες και ρατσιστές δεν γουστάρω» (Video)

Εκνευρισμένος ο Ροντ Στιούαρτ στη συναυλία του στην Αθήνα: «Χαλάς το σόου για όλους, φύγε, δεν σε χρειαζόμαστε εδώ» (Video)

Ο Τζακ Γουάιτ καταδικάζει τον «εγωπαθή ηττημένο» Ντόναλντ Τραμπ για την αμετροεπή ανάρτηση για τον Ρομπ Ράινερ

ΤΡΙΤΗ 16.12.2025 23:01
Exit mobile version