ΤΡΙΤΗ 16.12.2025 23:41
MENU CLOSE

Το Θεσσαλικό Θέατρο γιορτάζει μισό αιώνα ζωής με τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου

16.12.2025 11:51

Το Θεσσαλικό Θέατρο γιορτάζει 50 χρόνια αδιάλειπτης καλλιτεχνικής παρουσίας και δημιουργικής προσφοράς, παρουσιάζοντας στην Κεντρική Σκηνή 2025-2026 τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη.

Επί σκηνής, ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς στον ομώνυμο ρόλο, μαζί με ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ: Στεφανία Καραγιάννη, Στάθης Κόκκορης, Αστέρης Κρικώνης, Μαρσέλα Λένα, Νάντια Μαργαρίτη.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2025 στην πόλη της Λάρισας στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» και στο πλαίσιο ενός διευρυμένου καλλιτεχνικού προγραμματισμού ενισχυμένης εξωστρέφειας.

Η νέα παραγωγή του Θεσσαλικού Θεάτρου θα ταξιδέψει από τις 5 Μαρτίου 2026 στο Θέατρο «Φιλίπ» για να παρουσιαστεί και στην Αθήνα, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Διαβάστε επίσης:

«Οιδίποδας» του Ρόμπερτ Άικ

Στα μπλόκα το ΠΑΣΟΚ – Η αξιωματική αντιπολίτευσης… ψαρεύει στη «γαλάζια» δεξαμενή

Κρίσιμο σταυροδρόμι για την Ουκρανία – Τελεσίγραφο Τραμπ στον Ζελένσκι

ΤΡΙΤΗ 16.12.2025 23:39
Exit mobile version