Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ελεύθερη αφέθηκε Κύπρια αεροσυνοδός, που προσήχθη από την τουρκική ΜΙΤ στο πλαίσιο των ερευνών για τη συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης στρατηγό Μοχάμεντ Αλί Αχμέντ Αλ Χαντάντ, και άλλα επτά άτομα.
Μιλώντας στο Sigmalive, ο πατέρας της αεροσυνοδού υποστήριξε ότι η κόρη του αποβιβάστηκε στην Τουρκία, λόγω προγραμματισμένων διακοπών. Ενημερώθηκε εκ των υστέρων για έκτακτη πτήση αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει, καθώς είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια.
Ο πατέρας της δήλωσε ότι η κόρη του σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της αεροπορικής εταιρείας.
Η Κύπρια αεροσυνοδός προσήχθη από την ΜΙΤ ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο της, λόγω «ύποπτων τηλεφωνημάτων και συναντήσεων» που είχε πριν από την απογείωση. Ανακρίθηκε από την αστυνομία στο Τμήμα Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας, αλλά δεν προέκυψε κανένα «απτό» στοιχείο σε βάρος της, ώστε να αποφασιστεί η προφυλάκιση της.
Διαβάστε επίσης
Κυπριακό videogate: Διορίστηκε ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.