search
ΔΕΥΤΕΡΑ 19.01.2026 22:42
MENU CLOSE

Αχαΐα: Δεύτερο δυστύχημα στην ΕΟ Πατρών-Τρίπολης μέσα σε λίγες ώρες – Νεκρός 29χρονος μοτοσικλετιστής

19.01.2026 20:43
troxaio-eksot

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 29χρονος άνδρας, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Πατρών-Τρίπολης, στο δρόμο μεταξύ Μαστραντώνη και Σταυροδρόμι. 

Όπως αναφέρει το tempo24.news, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το μηχανάκι που οδηγούσε ο 29χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να βρει τραγικό θάνατο. 

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου.

Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας

Υπενθυμίζεται ότι, μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 19/1, ένας 16χρονος είχε χάσει τη ζωή του στην ΕΟ Πατρών-Τρίπολης, στην περιοχή Σταματέικα.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 16χρονος εξετράπη από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και κατόπιν προσέκρουσε σε στηθαίο ασφαλείας με αποτέλεσμα ο ανήλικος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Διαβάστε επίσης:

Βολιώτης έσπασε τα ρεκόρ: Συνελήφθη για 8η φορά να οδηγεί μεθυσμένος

Μωραΐτης κατά Καρυστιανού για αμβλώσεις: «Θα φτάσουμε στις εποχές που πετσόκοβαν αλμπάνηδες το γυναικείο σώμα;»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός του Οργανισμού λειτουργούσε κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων, κατέθεσε η Τυχεροπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.01.2026 22:39