Καίτη Γκρέι: Δύο ξεχωριστά μνημόσυνα από τους συγγενείς της, στη σκιά της δικαστικής διαμάχης για την περιουσία της
Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη των συγγενών της Καίτης Γκρέι για την περιουσία της τραγουδίστριας και επηρέασε ακόμη και το ετήσιο μνημόσυνό της ή μάλλον τα μνημόσυνά της.
Από την άλλη, ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης, έκανε μνημόσυνο στον Ασπρόπυργο σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, δίχως την παρουσία τηλεοπτικών καμερών.
Η δικαστική διαμάχη μεταξύ των συγγενών ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση της διαθήκης της Καίτη Γκρέυ, στην οποία αναφέρεται η απόφαση της τραγουδίστριας να αφήσει ως μοναδικό κληρονόμο της τον εγγονό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη.
Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Ηλιάδη, Όθωνας Παπαδόπουλος, έχει δηλώσει ότι η Καίτη Γκρέυ αποφάσισε να τον αφήσει μοναδικό κληρονόμο της περιουσίας της, καθώς εκείνος αποτέλεσε το στήριγμά της μέχρι το τέλος της ζωής της. Ωστόσο, αυτή είναι μια διαπίστωση την οποία ο Φίλιππος Ηλιάδης, ο γιος της, αμφισβητεί. Θεωρεί, μάλιστα, ότι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η Καίτη Γκρέυ προχώρησε στη σύνταξη της διαθήκης της δεν ήταν σε θέση σωματικά και πνευματικά για να ορίσει τους κληρονόμους της.
Διαβάστε επίσης:
Θλίψη στον κόσμο της μόδας: Πέθανε ο θρυλικός Valentino