Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε συνολικά τρεις συλλήψεις για παραβάσεις κατά την οδήγηση προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής (8/2) η Τροχαία Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 54χρονη αλλοδαπή και 53χρονος, διότι κατελήφθησαν στο κέντρο της πόλης, να οδηγούν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα υπό την επήρεια μέθης.
Επίσης, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, επιχείρησαν να ελέγξουν δίκυκλο στην περιοχή του Ευόσμου, με οδηγό 17χρονο, ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήματα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες, επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Διαβάστε επίσης:
Dacia Bigster: Στην Ελλάδα το υβριδικό 4×4 με υγραέριο που θα ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό – Τιμή
Υποχρεωτικό ΚΤΕΟ κάθε χρόνο για όλα τα αυτοκίνητα – Τι αλλάζει και πόσο θα πληρώνουν οι οδηγοί
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.