ΣΑΒΒΑΤΟ 21.02.2026 15:22
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για Νίκαια: «Τα νοσοκομεία δεν ανήκουν σε κόμματα - Πρώτη και τελευταία φορά που δέχομαι τέτοιου είδους συμπεριφορά» (Video)

21.02.2026 12:23

Για όσα έγιναν την Πέμπτη έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια του ανακαινισμένου τμήματος επειγόντων περιστατικών, μίλησε στο Mega ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο και προειδοποίησε πως την επόμενη φορά που θα τον εμποδίσει οποιοσδήποτε να μπει «θα ασκηθούν όλα τα νόμιμα».

«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που δέχομαι τέτοιου είδους συμπεριφορά», διαμήνυσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε πως «το κράτος μπορεί, όταν χρειάζεται, να ασκεί βία» και τόνισε πως ο γιατρός, που συνελήφθη επειδή -όπως είπε- τον έβρισε και τον απείλησε, αφέθηκε ελεύθερος με δική του εντολή.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως δεν σκοπεύει να δημοσιεύσει κανένα βίντεο «από το συμβάν με αυτόν τον γιατρό», εξηγώντας το γιατί.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με τις δύο μεγάλες παρελάσεις και τη συμμετοχή 50.000 καρναβαλιστών

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Λήμνος – Σοβαρές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα (Video)

Σε πλήρη εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για την Καθαρά Δευτέρα – Σχεδόν 10.000 επιβάτες έφυγαν από Πειραιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.02.2026 15:21
Exit mobile version