search
ΤΕΤΑΡΤΗ 25.02.2026 21:03
MENU CLOSE

Φοινικούντα: Nέες διώξεις σε δύο άτομα για τη διπλή δολοφονία

25.02.2026 19:20
foinikounta_1610_1920-1080_new

Νέες διώξεις σε δύο άτομα, για υπόθαλψη εγκληματία, ασκήθηκαν από τις αρχές για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα.

Η μία αφορά στη σύντροφο του ανιψιού που έχει ήδη συλληφθεί και η άλλη στον φίλο του. Και οι δύο φέρεται να βρισκόταν σε αυτοκίνητο που απεικονίζεται σε πλάνα να ακολουθεί το αυτοκίνητο του ανιψιού μετά τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα.

Η κοπέλα του ανιψιού είχε προχωρήσει σε κινήσεις πριν και μετά τη δολοφονία που τράβηξαν την προσοχή των αρχών. Σημειώνεται ότι από το δικό της κινητό κάλεσε ο ανιψιός τον φίλο του μετά τη διπλή δολοφονία. Η εισαγγελία κάνει λόγο για «μεθοδευμένη διαφυγή του 22χρονου» που κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία. Οι αρχές έκριναν ότι οι κινήσεις της συντρόφου του προφυλακισμένου ανιψιού του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα, γνώριζε πολύ καλά όλα όσα συνέβαιναν.

Ο φίλος του προφυλακισμένου ανιψιού είχε μιλήσει στο Mega και είχε πει πως δεν ήξερε τίποτα. Τότε είχε πει πως βοήθησε τον φίλο του να πάει την κοπέλα του στην Καλαμάτα. Ωστόσο, σε βίντεο φέρεται να απεικονίζεται αυτός να οδηγεί και η η σύντροφος του προφυλακισμένου ανιψιού να ακολουθούν το όχημα.

Και οι δύο απολογούνται την Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την απουσία παιδιάτρου στη Ζάκυνθο ενώ νοσηλευόταν βρέφος με μηνιγγίτιδα

Άλιμος: Μεθυσμένη 60χρονη οδηγός πήρε… σβάρνα 11 σταθμευμένα ΙΧ (Video)

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηνιγγίτιδα 22χρονος – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα από τον Πύργο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.02.2026 21:02