search
ΔΕΥΤΕΡΑ 09.03.2026 11:11
MENU CLOSE

Σκωτία: Ξύλο στη Γλασκώβη μεταξύ οπαδών της Ρέιντζερς και αστυνομικών στο ντέρμπι με την Σέλτικ (video)

08.03.2026 19:40
rangers-celtic-epeisodia

Σοβαρά επεισόδια σκίασαν το παραδοσιακό ντέρμπι της Σκωτίας μεταξύ της Ρέιντζερς και της Σέλτικ, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η Σέλτικ κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία πρόκριση απέναντι στη «μισητή» αντίπαλό της, στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά μετά το τελικό σφύριγμα μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί με κουκούλες, προκαλώντας τρομερά επεισόδια.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων για να εμποδίσει τους οπαδούς της Ρέιντζερς να μπουν στις κερκίδες των φίλων της Σέλτικ.

Για την ιστορία τόσο η κανονική διάρκεια, όσο και η παράταση έληξε χωρίς γκολ, με τους «Κέλτες» να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με 4-2 στα πέναλτι.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος – ΟΦΗ 1-1: Με πέναλτι στις καθυστερήσεις μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 0-1: Τα «λιοντάρια» το διπλό στη σύγκρουση ουραγών

Ηρακλής – Παναθηναϊκός 76-74: «Ροπαλιά» από το -21 στο «Ιβανώφειο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 09.03.2026 11:11