search
ΠΕΜΠΤΗ 12.03.2026 20:47
MENU CLOSE

Ο Σαμαράς και οι… Βρούτοι

12.03.2026 19:06
Andonis-Samaras

Πώς τα φέρνει η ζωή!

Στη συζήτηση λοιπόν στη Βουλή για τη σύμβαση με τη Chevron ο Αντώνης Σαμαράς τις έριξε τις αιχμές για την κυβέρνηση. Και μάλιστα αιχμές σκληρές, όχι για να περάσει η ώρα. Ουσιαστικά ο πρώην πρωθυπουργός λέει ότι παραχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.

Ποιοι του απάντησαν εκ μέρους της κυβέρνησης; Άμεσα ο υπουργός Παπασταύρου και έμμεσα ο εισηγητής της ΝΔ Μαρκόπουλος.

Και οι δύο δικά του πολιτικά παιδιά! Εκείνος τους ανέδειξε, τους έδωσε την ευκαιρία και τους στήριξε πολύ δυνατά.

Κι όμως! Δεν είχαν κανένα πρόβλημα να σταθούν απέναντί του – άντε, ίσως ο Μαρκόπουλος να είχε κάποιες αναστολές, που όμως δεν αρκούσαν.

Το σύνδρομο του… Βρούτου και σε τούτη την περίπτωση λοιπόν…

Διαβάστε επίσης

Χάθηκε η… μέτρηση

Αβρότητες Σαμαρά για την… προτεραιότητα

Επιμένει για την απαγόρευση της μπούρκας ο Πλεύρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 12.03.2026 20:47