Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ύμνους για την ενεργειακή πολιτική της χούντας εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την κύρωση των συμβάσεων της Chevron με την Helleniq Energy για έρευνες για υδρογονάνθρακες στα νότια της Πελοποννήσου και της Κρήτης.
«Η μόνη σοβαρή δουλειά που έγινε στο θέμα των εξορύξεων έγινε στην επταετία. Να τα ξεκαθαρίσουμε. Κι ακόμα ο Πρίνος βγάζει πετρέλαιο. Κι από το 1974 μέχρι και σήμερα, καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να κάνει εξορύξεις. […] Ένα ερώτημα δεν απαντήθηκε: γιατί; Ποιος αφαίρεσε τη δυνατότητα από την Ελλάδα να γίνει πετρελαιοπαραγωγός χώρα;», είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Βελόπουλος.
Τι να πει κανείς…
Διαβάστε επίσης:
Ο Πετρουλάκης διακωμωδεί τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ με… μουσικοσυνθέτες
Ο Οδυσσέας τάραξε (ξανά) τα νερά στο ΠΑΣΟΚ και ενοχλήθηκε περισσότερο η… ΝΔ
Πλαφόν στα κέρδη και όχι στις τιμές – μία αναγκαία διευκρίνιση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.