search
ΤΡΙΤΗ 19.05.2026 11:22
MENU CLOSE

Πάρος: Aπέπλευσε κανονικά το πλοίο «Champions League Jet 1» που είχε ακινητοποιηθεί λόγω εμπλοκής άγκυρας

03.04.2026 20:37
ploio champions jet 1- new

Κανονικά απέπλευσε στις 19:30 το απόγευμα από το λιμάνι της Πάρου το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Champion Jet 1» σημαίας Κύπρου, που είχε ακινητοποιηθεί προσωρινά λόγω εμπλοκής της άγκυρας, που σημειώθηκε κατά τη διαδικασία του απόπλου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό σώμα – Ελληνική ακτοφυλακή για την απεμπλοκή της άγκυρας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, με τη συνδρομή δύο ιδιωτών δυτών, ενός ιδιωτικού σκάφους, ενός πλωτού γερανού και μελών του πληρώματος.

Όπως τονίστηκε, από την πρώτη στιγμή καταβλήθηκαν προσπάθειες για την αντιμετώπιση του περιστατικού, προκειμένου το πλοίο να αποκαταστήσει την επιχειρησιακή του κατάσταση και να συνεχίσει την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του με ασφάλεια.

Το πλοίο απέπλευσε κανονικά για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του προς Νάξο, Σαντορίνη και Ηράκλειο, μεταφέροντας 459 επιβάτες, 21 επιβατικά Ι.Χ. οχήματα, 5 δίκυκλα και 37 μέλη πληρώματος.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο βίντεο: Οι θυελλώδεις άνεμοι έβγαλαν τη θάλασσα στη στεριά στο λιμάνι της Τήνου

Καιρός: Σημαντικές βροχές αναμένονται στη χώρα και σήμερα – Η πρόγνωση για τη Μεγάλη Εβδομάδα (video)

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 77χρονη για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.05.2026 11:22