Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η βρετανική κυβέρνηση μπλόκαρε την άδεια του Κάνιε Γουέστ να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από διαμάχη σχετικά με την προγραμματισμένη εμφάνιση του στο Wireless Festival του καλοκαιριού στο Λονδίνο.
Το Υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε στο BBC ότι ο ράπερ υπέβαλε αίτηση για να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χθες μέσω Ηλεκτρονικής Άδειας Ταξιδιού (ETA).
Ανέφερε ότι η απόφαση άρνησης της άδειας ελήφθη με το σκεπτικό ότι η παρουσία του δεν θα ήταν ευνοϊκή για το δημόσιο καλό.
Για σχεδόν μισή δεκαετία, ο Γουέστ έχει προκαλέσει οργή για μια σειρά από αντισημιτικά, ρατσιστικά και φιλοναζιστικά σχόλια.
Το μουσικό φεστιβάλ Wireless του Λονδίνου, όπου ο Κάνιε Γουέστ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί τον Ιούλιο, ακυρώθηκε, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές, μετά την απαγόρευση εισόδου του Αμερικανού ράπερ στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων τα τελευταία χρόνια.
«Μετά την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να απαγορεύσει στον Κάνιε Γουέστ την είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το Wireless Festival», τόνισαν σε ανάρτησή τους οι διοργανωτές στο Instagram.
Ο ράπερ ήταν το πρώτο όνομα του φεστιβάλ και αναμενόταν να εμφανιστεί και τις τρεις νύχτες συναυλιών.
Διαβάστε επίσης:
Ο Pete Davidson «ξεφορτώνεται» τα σπίτια του, τώρα πουλάει το εξοχικό του
Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – Τι αποκάλυψε η αδερφή του, Έλλη (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.