search
ΠΕΜΠΤΗ 09.04.2026 16:04
MENU CLOSE

Βραζιλία: Φωτιά κατέστρεψε το Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στο Ρίο (video)

09.04.2026 14:29
podilatodromio-vrazilia-fotia

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες, Μ. Τετάρτη, στο Ολυμπιακό Πάρκο στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου καταστράφηκε το ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο.

Πάνω από 80 πυροσβέστες συμμετείχαν στην κατάσβεση και κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά στο ποδηλατοδρόμιο. 

Πρόκειται για την εγκατάσταση που κατασκευάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και τελεί υπό τη διαχείριση της πόλης.

Το Ολυμπιακό Μουσείο που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων παρουσιάζει αντικείμενα που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπως η Ολυμπιακή δάδα και τα μετάλλια.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν διασώθηκαν. Η οροφή της εγκατάστασης είχε επίσης υποστεί δύο πυρκαγιές το 2017.

Διαβάστε επίσης

Η Βρετανία εντόπισε ρωσικά κατασκοπευτικά υποβρύχια στον βόρειο Ατλαντικό – «Αν κάνουν ζημιά σε καλώδια θα υποστούν συνέπειες»

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Γιατί το Ιράν θεωρεί ότι κέρδισε τη σύγκρουση με ΗΠΑ και Ισραήλ

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Σοκαριστικό βίντεο Νετανιάχου – Ομολογεί εγκλήματα πολέμου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.04.2026 16:01