search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.04.2026 22:01
MENU CLOSE

Πιερία: Τρένο έπεσε πάνω σε αγριογούρουνα – Ακυρώθηκε το δρομολόγιο

12.04.2026 20:18
wild-boar-new

Σημαντική ταλαιπωρία υπέστησαν 22 επιβάτες της Hellenic Train στον σταθμό του ΟΣΕ Θεσσαλονίκης το βράδυ της Ανάστασης, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι το δρομολόγιο του τρένου των 21:50 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος που δημιουργήθηκε όταν περνούσε από την Πιερία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τρένο δεν μπορούσε να εκτελέσει το δρομολόγιο γιατί συγκρούστηκε με αγριογούρουνα στην περιοχή του Μακρυγιάλου Πιερίας, προκαλώντας σοβαρή βλάβη στην «ποδιά» του τρένου. Με ανακοίνωσή της, η Hellenic Train ανέφερε ότι «η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 2592 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη) ακινητοποιήθηκε στις 20:45 του Μ. Σαββάτου κοντά στον Σταθμό Κορινός, κατόπιν πρόσκρουσης με ζώο που κινούνταν εντός της σιδηροδρομικής γραμμής, με συνέπεια να υποστεί βλάβη το μπροστινό τμήμα της μηχανής έλξης».

Στο σημείο έσπευσε εφεδρική μηχανή από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ρυμουλκήσει την ακινητοποιημένη αμαξοστοιχία έως τον Σταθμό Κορινός. Η εταιρεία διέθεσε λεωφορεία για τη μεταφορά των 22 επιβατών προς τον τελικό τους προορισμό, με καθυστέρηση που ξεπέρασε τις δύο ώρες.

Διαβάστε επίσης

Εύβοια: Έξαλλος ιερέας με αντιδήμαρχο για… την παρουσία των πιστών – «Σήκω και φύγε τώρα, μην σε ξαναδώ, χάσου» (Video)

Μαγνησία: Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία λόγω κροτίδων (Video)

Θριάσιο: Έπεσε τμήμα οροφής σε θάλαμο ασθενών στην ψυχιατρική κλινική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.04.2026 21:59