search
ΤΡΙΤΗ 21.04.2026 16:14
MENU CLOSE

Βόλος: Την έπεισε ότι κινδυνεύει από ηλεκτροπληξία και της πήρε 50.000 ευρώ και κοσμήματα

21.04.2026 14:34
kosmimata_metrita

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 16-04-2026 στον Βόλο, άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με γυναίκα και προφασιζόμενος υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, με το πρόσχημα κινδύνου ηλεκτροπληξίας στο σπίτι της από δήθεν διαρροή ηλεκτρικής ενέργειας, την έπεισε να τοποθετήσει κοσμήματα, χρυσή λίρα και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ σε σακούλα, την οποία άφησε στην πόρτα της αυλής, η οποία αφαιρέθηκε.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε η εμπλοκή του 23χρονου στην αξιόποινη πράξη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στους δήμους την Παρασκευή

Μενίδι: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα το 2017 – «Τον γύρισα και είδα το αίμα να τρέχει»

Ο Ιάπωνας διπλωμάτης που μιλά στα ελληνικά για τον Καζαντζάκη: «Κοίταξε βαθιά στις καρδιές μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.04.2026 16:12