Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, 22 Απριλίου στο Νότιο Πεδίο της ΔΕΗ στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, κατά τη διάρκεια εργασιών για την αποκατάσταση μηχανολογικής βλάβης σε αποθέτη, κόπηκαν συρματόσχοινα του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα (εργολαβικοί εργαζόμενοι).
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν στο πρόσωπο, ενώ ο ένας υπέστη τραυματισμό στο πόδι.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο της ΔΕΗ, το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.
Οι τραυματίες είχαν τις αισθήσεις τους και κατά πληροφορίες δεν απειλείται η ζωή τους.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.
Διαβάστε επίσης:
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» στις 27 Απριλίου – Πώς θα κάνετε αίτηση
ΠΝΟ: 24ωρη απεργία την Πρωτομαγιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.