search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.06.2026 16:31
MENU CLOSE

Γερμανού για Σκορδά: «Αποχαιρέτησε με αξιοπρέπεια, φινέτσα και ψυχραιμία»

27.06.2026 14:56
germanou_skorda

Το αντίο της Φαίης Σκορδά στους τηλεθεατές και το Mega σχολίασε η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της.

Ο Άγγελος Βουράκης στάθηκε στην πορεία της εκπομπής τα δύο χρόνια που βρέθηκε στον αέρα του Mega, τονίζοντας πως το Buongiorno κράτησε μια συγκεκριμένη τηλεοπτική γραμμή. «Ήταν μια εκπομπή που δεν διολίσθησε σε λάθη αυτά τα δύο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τη Ναταλία Γερμανού να συμφωνεί μαζί του.

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Άγγελο. Κάθε λέξη που είπε με εκφράζει απόλυτα για την ποιότητα του Buongiorno. Και θα προσθέσω την απόλυτη αξιοπρέπεια, φινέτσα και ψυχραιμία με την οποία αποχαιρέτησε η οικοδέσποινα, χωρίς μπηχτές, χωρίς μομφές, χωρίς μελοδράματα, χωρίς τίποτα. Ήταν μια κυρία σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Οι Έλληνες αποφεύγουν ειδήσεις για πολέμους, η Νικολούλη έχει… φως στο τούνελ, η Φαίη Σκορδά και η Ναταλία Γερμανού, έρχονται αλλαγές στην ΕΡΤ

Φαίη Σκορδά: Τίτλοι τέλους για το «Buongiorno» – «Μπορεί και να ξανασυναντηθούμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.06.2026 16:31