search
ΠΕΜΠΤΗ 06.08.2026 19:44
MENU CLOSE

Καρυστιανού εναντίον ΜΜΕ: 1.000 στελέχη της ΝΔ έφυγαν για τον Σαμαρά και οι περισσότεροι ασχολούνται με ένα μέλος μας από το Μεσολόγγι

06.08.2026 18:21
karystianou_komma_new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Πυρά κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εξαπολύει η Μαρία Καρυστιανού, σημειώνοντας ότι, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη αποχωρήσεις και έντονες εσωκομματικές διεργασίες σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, η προσοχή τους επικεντρώνεται στην «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» και στην αποχώρηση «ενός μέλους της από το Μεσολόγγι».

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται ότι στόχος είναι το ίδιο το κίνημα και «όχι το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας της απόλυτης διαπλοκής».

Σύμφωνα με όσα την ανακοίνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλοροεί, στο ΠΑΣΟΚ τα εσωκομματικά “μαχαίρια” γυαλίζουν από μακριά, στη ΝΔ περισσότερα από 1.000 στελέχη και πολιτευτές της από παντού στην χώρα, έχουν ήδη μετακινηθεί στον Αντώνη Σαμαρά», ωστόσο «όλως περιέργως η πλειοψηφία των ΜΜΕ καθημερινά ασχολείται με ένα μέλος… από το Μεσολόγγι το οποίο αποχώρησε προχθές από το Κίνημα “Ελπίδα για την Δημοκρατία”».

Ολόκληρη η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία

«1.000 στελέχη της ΝΔ έφυγαν για τον Αντώνη Σαμαρά, θύελλα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ,…όλοι όμως ασχολούνται με την Μαρία Καρυστιανού

Ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί,… στο ΠΑΣΟΚ τα εσωκομματικά “μαχαίρια” γυαλίζουν από μακριά,… στη ΝΔ περισσότερα από 1.000 στελέχη και πολιτευτές της από παντού στην χώρα, έχουν ήδη μετακινηθεί στον Αντώνη Σαμαρά.

Στην πολιτική σκηνή της χώρας επικρατούν θυελλώδεις άνεμοι, αλλά… όλως περιέργως η πλειοψηφία των ΜΜΕ καθημερινά ασχολείται με ένα μέλος… από το Μεσολόγγι το οποίο αποχώρησε προχθές από το Κίνημα “Ελπίδα για την Δημοκρατία”.

Διότι ο στόχος είναι το Κίνημα της Μαρίας Καρυστιανού και όχι το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας της απόλυτης διαπλοκής. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους».

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ για φωτιές: Η κλιματική κρίση δεν είναι άλλοθι για την αναποτελεσματική πρόληψη

Μητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα η βιομηχανία, στόχος μας ένα νέο αναπτυξιακό άλμα

Χαρδαλιάς: «Με το Παρατηρητήριο Έργων η Περιφέρεια Αττικής αποκτά ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα ψηφιακά εργαλεία στην Ευρώπη για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία»





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.08.2026 19:43