Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤην Ελλάδα επέλεξε και φέτος για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ταξίδεψε στη χώρα μαζί με την οικογένειά του.
Φωτογραφίες από τις διακοπές τους δημοσίευσε στα social media η σύζυγός του, Κάρι Τζόνσον, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκονται.





Στα σχετικά στιγμιότυπα καταγράφονται στιγμές χαλάρωσης και καλοκαιρινής ανεμελιάς, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις τοπικές νοστιμιές παρέα με τα παιδιά τους.




«Ελληνικό καλοκαίρι, μέρος 1ο. Κολύμπι, παγωμένες μπύρες και άφθονη τυρόπιτα. Το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο, μετά το σπίτι μας. Η καρδιά μου είναι γεμάτη», έγραψε η Κάρι Τζόνσον στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Διαβάστε επίσης:
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει με το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο Μπακ Πάλμερ
Στην Ελλάδα για τις διακοπές τους και φέτος ο βασιλιάς Φελίπε και η Λετίθια της Ισπανίας
Τζένη Καζάκου: Έχουν μια θλίψη τα μάτια μου, έχω πονέσει πολύ στη ζωή μου, από διαφορετικούς παράγοντες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.