Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΑφορμή για ένα αιχμηρό σχόλιο στάθηκε για τον Βασίλειο Κωστέτσο η επίσκεψη της Μαντόνα στην Πάτμο.
Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε μέσα στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη, με ένα κομψό φόρεμα και έχοντας καλύψει τα μαλλιά της με μαντήλι.
Ο σχεδιαστής μόδας υποστήριξε ότι η εμφάνισή της θα έπρεπε να λειτουργήσει ως μάθημα για επώνυμες Ελληνίδες που επισκέπτονται τέτοιους χώρους.
Παράλληλα, θυμήθηκε παλαιότερη επίδειξή του με τις Κάρεν Μούλντερ και Γκρέτα Καβατσόνι, οι οποίες παρουσίασαν δημιουργίες του εμπνευσμένες από την Ελλάδα και τα νησιά της.
Πιο αναλυτικά, o Βασίλειος Κωστέτσος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:
«Η μία και μοναδική βασίλισσα της μουσικής, Μαντόνα, με απόλυτο σεβασμό στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Πάτμου, στην Ελλάδα! Ας πάρουν μαθήματα για το πώς πρέπει να ντύνεσαι στα μοναστήρια οι διάφορες επώνυμες Ελληνίδες πιστές και θεούσες. Στις ακόλουθες φωτό, τα σούπερ μόντελ Κάρεν Μούλντερ και Γκρέτα Καβατσόνι από την επίδειξή μου, με δημιουργίες μου από την Ελλάδα και τα νησιά της».
Διαβάστε επίσης:
Πιάνει …δουλειά η Μέγκαν Μάρκλ – Σε συζητήσεις για έναν ρόλο σε σειρά του Γκάι Ρίτσι
Μαντόνα: «Τι μαγικό νησί» – Η ανάρτηση από την εκκλησία της Πάτμου (Photos)
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μπήκα επίσημα στην εμμηνόπαυση»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.