Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΕβδομάδα πληρωμών για τους συνταξιούχους, καθώς τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από όλα τα Ταμεία.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ, και αυτόν τον μήνα οι πληρωμές θα ακολουθήσουν τον κανόνα διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.
Οπότε, την Τετάρτη 26 Αυγούστου θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως ταμείων μη μισθωτών και την Παρασκευή 28 Αυγούστου των μισθωτών.
Όπως κάθε μήνα, η πίστωση των συντάξεων πραγματοποιείται από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.
Συνεπώς τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα ΑΤΜ και τους λογαριασμούς των συνταξιούχων από την Τρίτη 25 και Πέμπτη 27 Αυγούστου αντίστοιχα.
Πιο αναλυτικά, τη Τετάρτη 26 Αυγούστου (δηλαδή απόγευμα 25/8) θα καταβληθούν οι εξής συντάξεις:
Την Παρασκευή 28 Αυγούστου (δηλαδή απόγευμα 27/6) θα καταβληθούν οι εξής συντάξεις:
Τέλος ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.
Διαβάστε επίσης:
Τράπεζες: Έσοδα 1,44 δισ. ευρώ από προμήθειες με νέες πηγές κερδοφορίας πέρα από τις κάρτες
Η εφορία βάζει Τεχνητή Νοημοσύνη στο κυνήγι της φοροδιαφυγής και στους καθημερινούς ελέγχους πολιτών
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.