Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤα 56 της χρόνια θα έκλεινε σήμερα η Γωγώ Μαστροκώστα που έφυγε δυστυχώς από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.
Ο στενός τη φίλος Χάρης Σιανίδης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση τα ξημερώματα της Τετάρτης με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε η γυμνάστρια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις προηγούμενες χρονιές που περνούσε την ημέρα αυτή μαζί της.
Ο Χάρης Σιανίδης έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Happy Birthday Γωγούλα μου…Κάθε τέτοια μέρα οργανώναμε και γιορτάζαμε πάντα τα γενέθλια σου με φίλους και χαμόγελα… Φέτος τα γιορτάζεις στον ουρανό απλά τώρα έχεις μεταμορφωθεί σ’ αστέρι. Πάντα θα σε τιμώ… πάντα θα σε γιορτάζω μέχρι να ξαναγιορτάσουμε παρέα στον ουρανό».
Διαβάστε επίσης:
Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στον Βασίλη Μπισμπίκη το «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» (video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.