Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜε τη φράση «ζήσε Μάη μου» σχολίασε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος, τα μέτρα που εξήγγειλε από το βήμα της 90ης ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ειδικά, δε, αυτά που αφορούσαν τις επιχειρήσεις, με έμφαση στην προκαταβολή φόρου.
Μιλώντας στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, ο πρώην «προσωπάρχης» (υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ) του Μαξίμου δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν ανακοίνωσε τίποτα για την προκαταβολή φόρου ο πρωθυπουργός. Είπαν 5% μείωση σε ετήσια βάση για το φορολογικό έτος 2028, άρα θα πληρωθεί το 2029 και σε βάθος χρόνου να φτάσει μέχρι το 2025. Δηλαδή, ζήσε Μάη μου…».
Μάλλον δεν ενθουσίασαν τα μέτρα…
Διαβάστε επίσης
Νατάσα Παζαΐτη: Φθινοπωρινή απόδραση στη Μύκονο – Βόλτες στα γραφικά Ματογιάννια
Τι έκανε ο Καραμανλής όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
Ιάπωνες χόρεψαν ποντιακά, τραγούδησαν και έπαιξαν λύρα μπροστά στον Λευκό Πύργο (video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.