search
ΤΡΙΤΗ 29.09.2026 18:57
MENU CLOSE

Ασλανίδης για παραπομπή Τριαντόπουλου: «Αν δεν πάει φυλακή, δεν ησυχάζω»

29.09.2026 17:51
pavlos-aslanidis

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

«Βήμα στη σωστή πλευρά», χαρακτήρισε ο Παύλος Ασλανίδης πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών και πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο ειδικό δικαστήριο.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη, που σήμερα έδωσε το «παρών» στη δίκη για τα Τέμπη αλλά και στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, δήλωσε στο Thesspost.gr ότι η νέα αυτή εξέλιξη αποτελεί ένα «θετικό βήμα προς τη σωστή πλευρά, όμως το το πλημμέλημα πρέπει να αναβαθμιστεί σε κακούργημα. Αν δεν πάει φυλακή, δεν ησυχάζω». 

«Η εξέλιξη ήρθε μετά το ανελέητο κυνηγητό που έκαναν οι συγγενείς. Είχα κάνει μήνυση και γύρισε πίσω, έκανα ένσταση, ξαναπήγε, κατέθεσαν οι γονείς, βρήκαμε τα οικόπεδα, το μπάζωμα στο Κουλούρι, ακολούθησαν οι έρευνες από τους σκύλους της Anubis και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική παρέμβαση», πρόσθεσε. 

Διαβάστε επίσης

Απορρίφθηκε το αίτημα να καταθέσουν Γεωργιάδης και Μαρκόπουλος στη δίκη για τα Τέμπη: «Τα παιδιά μας είναι θύματα ενός κράτους που δεν δείχνει σεβασμό στη ζωή»

«Ο Μαζωνάκης ήταν λειτουργικός πριν την πλασμαφαίρεση» – Τι αποκάλυψε η 4η νοσηλεύτρια για τον πανικό που επικράτησε όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του

Νέες αποκαλύψεις για την ιδιωτική κλινική με το παράνομο ογκολογικό τμήμα: Ζήτησαν 12.000 ευρώ από καρκινοπαθή, θα της χρεώναν ακόμα και τα φάρμακα που είναι δωρεάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 29.09.2026 18:57