search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:20
MENU CLOSE

Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον

02.05.2015 06:19
Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον  - Media

Η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη σε μαιευτήριο του Λονδίνου καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού, μετέδωσε σήμερα το βρετανικό δίκτυο BBC.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού, μετέδωσε σήμερα το βρετανικό δίκτυο BBC.

“Η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στις 06.00 (τοπική ώρα/08.00 ώρα Ελλάδος) στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού”, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, η κατοικία στο Λονδίνο του πριγκιπικού ζεύγους.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αναχώρησαν με αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Κένσινγκτον για να μεταβούν στην πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου, όπου η δούκισσα είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου 2013.

Όπως και με τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα, ο Ουίλιαμ θα μείνει δίπλα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού τον οποίο έχει αναλάβει ο μαιευτήρας Γκάι Θορπ Μπίστον.

Το νεογέννητο, θα είναι δεύτερο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:16