search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:24
MENU CLOSE

Στις Βρυξέλλες διαπραγματεύονται και ο Μοσκοβισί… παντρεύεται (Photos)

14.06.2015 11:47
Στις Βρυξέλλες διαπραγματεύονται και ο Μοσκοβισί... παντρεύεται (Photos) - Media

Η μεγάλη απουσία από τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες είναι αυτή του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί. Όμως  ο Γάλλος είχε σοβαρό λόγο καθώς παντρευόταν την εκλεκτή της καρδάς του Αν Μισέλ Μπαστερί.

 

Η μεγάλη απουσία από τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες είναι αυτή του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί. Όμως  ο Γάλλος είχε σοβαρό λόγο καθώς παντρευόταν την εκλεκτή της καρδάς του Αν Μισέλ Μπαστερί.

Τον Π. Μοσκοβισί και την 35χρονη, που είχε εργαστεί ως βοηθός του, στο υπουργείο Οικονομικών ,πάντρεψε η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό η οποία ευχήθηκε τα καλύτερα στο ζευγάρι, ενώ χαρακτήρισε την γυναίκα του Γάλλου επιτρόπου «όμορφη και έξυπνη».

Μετά την τελετή οι νεόνυμφοι πήγαν περπατώντας στο ακριβό εστιατόριο Pizza Chic στο Saint-Germain-des-Prés για να απολαύσουν το γεύμα τους, ενώ το βράδυ παρέθεσαν δείπνο σε φίλους και συγγενείς στην ιδιαίτερη κατοικία τους. 

Η 35χρονη Αν Μισέλ, εργαζόταν ως οικονομολόγος, στο γραφείο του Πιέρ Μοσκοβισί στο υπουργείο Οικονομικών και είχε αναλάβει την διαχείριση κρατικών υποθέσεων. Απόφοιτος της έγκριτης Εθνικής Σχολής Διοίκησης στη Γαλλία ( ENA) από την οποία έχει λάβει πτυχίο ο Μοσκοβισί αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Πάντως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε η αντίδραση της επί 10 χρόνια συντρόφους του Πιέρ Μοσκοβισί, της 25χρονης Πακό, με την οποία χώρισε εξαιτίας της Αν Μισέλ. Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό Closer, η Πακό επιστρατεύοντας την ψυχραιμία της, στάθηκε στο… ύψος της αντιμετωπίζοντας με…τακτ τον χωρισμό τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:14