search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 03:21
MENU CLOSE

Πιθανή τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Γιούνκερ

20.06.2015 09:43
Πιθανή τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Γιούνκερ - Media

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναμένεται σήμερα αναφέρει το Reuters.

 

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα και του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αναμένεται σήμερα αναφέρει το Reuters.

Την επικείμενη επικοινωνία των δύο αντρών επιβεβαίωσαν ο Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος ωστόσο είπε ότι δεν έχει κλειστεί κάποιο συγκεκριμένο τηλεφωνικό ραντεβού αλλά και ο Τέρενς Κουίκ που μιλώντας στον ΣΚΑΙ εκτίμησε επίσης ότι “τη Δευτέρα το βράδυ θα σηματοδοτήσουμε με έναν λευκό καπνό ότι πάμε καλά” ενώ ανέφερε πως μια από τις παραχωρήσεις της Αθήνας θα είναι οι πρόωρες συντάξεις.

Παράλληλα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να πραγματοποιηθεί κύκλος επαφών με στελέχη της ευρωπαϊκής πολιτικής ηγεσίας, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε η Σύνοδος της Δευτέρας και το Eurogroup, που θα προηγηθεί κατά μερικές ώρες, να φέρουν αποτέλεσμα.

Αλλωστε, από όλες τις πλευρές έχει καταστεί σαφές ότι είναι κρίσιμο να διαφανεί τουλάχιστον προοπτική συμφωνίας, αν όχι αυτή να επιτευχθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04