search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:25
MENU CLOSE

Το τέρας του Λοχ Νες… κολυμπάει στον Τάμεση (Video)

06.04.2016 07:41
Το τέρας του Λοχ Νες... κολυμπάει στον Τάμεση (Video) - Media

Ένα βίντεο που απεικονίζει ένα γιγαντιαίο πλάσμα να κολυμπάει στα νερά του Τάμεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

 

Ένα βίντεο που απεικονίζει ένα γιγαντιαίο πλάσμα να κολυμπάει στα νερά του Τάμεση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένα μεγάλο σκοτεινό αντικείμενο να βγαίνει για λίγα δευτερόλεπτα στην επιφάνεια του ποταμού και να βυθίζεται ξανά.

Η μεγάλη σκιά συνεχίζεται να φαίνεται ακόμη και όταν είναι βυθισμένο στο λασπωμένο ποταμό. Το βίντεο, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, τραβήχθηκε στο Νότιοανατολικό Λονδίνο, από ένα τουρίστα που επισκεπτόταν το Λονδίνο. Το βίντεο επειδή κυκλοφόρησε πρωταπριλιά, θεωρήθηκε ότι πρόκειται για φάρσα, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για φάλαινα που έχασε τον προσανατολισμό της και μπήκε κατά λάθος στον Τάμεση.

Εάν πρόκειται για φάλαινα δεν είναι η πρώτη φορά που τα μεγάλα θηλαστικά κάνουν την εμφάνισή τους στον ποταμό της Βρετανικής πρωτεύουσας. Το 2006 μία νεαρή φάλαινα εμφανίστηκε στον ποταμό και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Το 1913 καταγράφηκε για πρώτη φορά φάλαινα στον Τάμεση όπου δυστυχώς πέθανε κατά την προσπάθεια να την διασώσουν.

Από τότε έχουν υπάρξει αναφορές για 50 φάλαινες και περισσότερα από 450 δελφίνια να έχουν «χαθεί» στα νερά του Τάμεση. Σύμφωνα με φιλοζωικές εταιρείες το σημείο που τραβήχτηκε το βίντεο είναι το πιο πιθανό να εντοπιστούν θαλάσσια ζώα και προσθέτουν ότι εκτός από τις φάλαινες και τα δελφίνια έχουν εντοπιστεί περισσότερες από 2.000 φώκιες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19