search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:38
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Αναγκαίο με τον ΣΥΡΙΖΑ το λεξικό της ελληνικής γλώσσας

04.06.2016 14:47
ΠΑΣΟΚ: Αναγκαίο με τον ΣΥΡΙΖΑ το λεξικό της ελληνικής γλώσσας - Media

Για καταστροφη των εργασιακών σχέσεων προειδοποιεί το ΠΑΣΟΚ αναφερόμενο στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

 

 

 

“Έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους. Γιατί η δήθεν υπεράσπιση των συντάξεων ήταν μέτρα 2,2 δισ. στο ασφαλιστικό και τα σπίτια παραδίδονται στα ξένα funds”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην “Εφημερίδα των Συντακτών”. 

Και προσθέτει: “Προχθές ο κ. Τσίπρας πανηγύρισε για την πρώτη  αξιολόγηση, την ώρα που την ανικανότητα τους την πληρώνουν οι πολίτες με 5,5 δισ. μέτρα. Χθες μίλησε για δίκαιη ανάπτυξη. Την ώρα, που στο πρώτο πεντάμηνο του 2016 έκλεισαν 2.910 περισσότερες επιχειρήσεις από όσες άνοιξαν. Με ορατές τις επιπτώσεις για την ανεργία. Σήμερα διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπιστεί την εργασία (στη Β’ αξιολόγηση), όπως έπραξε για τις συντάξεις και τους πλειστηριασμούς. Με αυτούς είναι απαραίτητο ένα ειδικό λεξικό της ελληνικής γλώσσας. Το λεξικό της μεγάλης εξαπάτησης. Όπου η έννοια της κάθε λέξης θα είναι αντίστροφη”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:37