search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 02:21
MENU CLOSE

Ο Κιμ θέλει 37 μύρια το χρόνο μόνο για τα…τσιγάρα του

19.06.2016 17:22
Ο Κιμ θέλει 37 μύρια το χρόνο μόνο για τα...τσιγάρα του - Media

 

Θα μπορούσε να είναι ο προϋπολογισμός για κάποιο υπουργείο της χώρας, ή για εκπαιδευτικά προγράμματα που προωθεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρειο Κορέα. 

 

Θα μπορούσε να είναι ο προϋπολογισμός για κάποιο υπουργείο της χώρας, ή για εκπαιδευτικά προγράμματα που προωθεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρειο Κορέα.  Ωστόσο, δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι το ετήσιο ποσό που δαπανά ο ηγέτης της Βορείου Κορέας για τσιγάρα, πούρα και άλλα είδη καπνού.

Μάλιστα ο Κιμ διαθέτει και μια μηχανή για να επεξεργάζεται και να «διπλώνει» ορισμένα από τα πιο εκλεκτά είδη καπνού που επιλέγει να καταναλώσει.  

Η χώρα έχει ορισμένα από τα πιο υψηλά ποσοστά ενήλικων καπνιστών, με τον μισό αντρικό πληθυσμό να είναι εθισμένο στον καπνό, γεγονός που οδήγησε στην δημιουργία καμπάνιας κατά του καπνίσματος.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04