search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Ο Τραμπ… διόρισε τον Φάρατζ

22.11.2016 07:01
Τέλος ο Νάιτζελ Φάρατζ από το Ukip - Media

 

 

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι ο ηγέτης του UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ θα κάνει εξαιρετική δουλειά εάν αναλάβει τη θέση του πρέσβη της Βρετανίας στις ΗΠΑ. Με ανάρτησή του στο twitter ο Τραμπ είπε ότι «πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν τον Φάρατζ να αναλαμβάνει αυτό το πόστο» γράφει το Politico.

Ο ίδιος ο Φάρατζ την προηγούμενη εβδομάδα είχε δηλώσει ότι θα ήταν ο καταλληλότερος αντιπρόσωπος της Βρετανικής κυβέρνησης στις ΗΠΑ επειδή έχει διασυνδέσεις με την ομάδα του Τραμπ, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι τύπος πρεσβευτή.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας αρνήθηκε ότι ο Φάρατζ θα εκπροσωπεί την κυβέρνηση σε οποιαδήποτε θέση.

Ο Φάρατζ ήταν ο πρώτος πολιτικός εκτός των ΗΠΑ που είχε συνάντηση με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, τότε είχε πει ότι ο Τραμπ είναι ένας άνδρας με τον οποίο η Βρετανία μπορεί να κάνει δουλειές και μπορεί να είναι ένας ισχυρός σύμμαχος της Βρετανίας παρά τις επιφυλάξεις της Βρετανικής κυβέρνησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:23