search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:38
MENU CLOSE

Χρόνια πολλά από την Ελληνική Αστυνομία με Mannequin Challenge

21.12.2016 09:20
Χρόνια πολλά από την Ελληνική Αστυνομία με Mannequin Challenge - Media

Στην τρέλα του Mannequin Challenge «υπέκυψε» και η Ελληνική Αστυνομία η οποία αποφάσισε να ευχηθεί χρόνια πολλά με ένα εντυπωσιακό πολύ ωραίο βίντεο που, αναρτήθηκε στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook, με το οποίο η ΕΛ.ΑΣ εύχεται καλές γιορτές.

«#MannequinChallenge … accepted… Η #hellenicpolice σας εύχεται χρόνια πολλά και καλές γιορτές με ένα εορταστικό βίντεο!

Ευχαριστούμε την ηθοποιό Τιτίκα Σαριγκούλη, τους μικρούς Βασίλη, Κατερίνα, Εύα και Γιώργο, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες», έγραφε το σχόλιο.

Το Mannequin Challenge, που πρώτοι το δημιούργησαν ομάδες του NBA εξελίχθηκε σ’ ένα από τα διασημότερα «παιχνίδια», με αθλητές, πολιτικούς, διακεκριμένες προσωπικότητες και χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να δημιουργούν το δικό τους βίντεο υπό το hashtag #MannequinChallenge.

To νέο τρεντ του διαδικτύου έχει τις ρίζες του σ’ ένα από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, το αγαλματάκια ακούνητα, μόνο που στη νέα εκδοχή του περιλαμβάνει και ένα άτομο που καταγράφει την εικόνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09