search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:16
MENU CLOSE

Τινάζουν στον αέρα τη διαπραγμάτευση οι Τουρκοκύπριοι – «Ακύρωσαν» τη συνάντηση της Τρίτης στον ΟΗΕ για το Κυπριακό

13.02.2017 20:29
Τινάζουν στον αέρα τη διαπραγμάτευση οι Τουρκοκύπριοι - «Ακύρωσαν» τη συνάντηση της Τρίτης στον ΟΗΕ για το Κυπριακό    - Media

 

Ακυρώθηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί την Τρίτη ως αντίδραση της τουρκοκυπριακής πλευράς στην τροπολογία, που ενέκρινε η κυπριακή Βουλή να τιμάται στα σχολεία μέσης εκπαίδευσης η επέτειος του ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950.

Για την ακύρωση της συνάντησης τα Ηνωμένα Έθνη ενημέρωσαν το βράδυ της Δευτέρας την ελληνοκυπριακή πλευρά. Την Τετάρτη ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Έγκυρη πηγή ανέφερε ότι η συνάντηση των δύο ηγετών, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, μέχρι στιγμής, δεν έχει ακυρωθεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50