search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:24
MENU CLOSE

Όργια, μελανιές και βιντεοταινίες για την τραγουδίστρια των Spice Girls

09.04.2017 15:05
Πρόθυμη να στείλει στρατό στη Συρία η σκοταδιστική Σαουδική Αραβία - Media

 

Ένα απρόβλεπτο διαζύγιο με ροζ αποκαλύψεις κυριαρχεί στα βρετανικά μίντια και όχι μόνο. Η πάλαι ποτέ σταρ των Spice Girls, Mel B., κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από σύζυγό της, Στίβεν Μπελαφόντε και από εκείνη τη στιγμή οι αποκαλύψεις έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Η τραγουδίστρια, που έχει αποκτήσει και ένα παιδί κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Μπελαφόντε, τον κατηγορεί ότι ήταν βίαιος και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα βίαια ξεσπάσματά του είχαν οδηγήσει στο να τη μελανιάσει από το ξύλο. Μάλιστα, πέρσι που η Mel B. ήταν στην κριτική επιτροπή του βρετανικού X Factor, είχε κάνει εντύπωση μία εμφάνισή της όπου τα χέρια της και ο λαιμός της ήταν καλυμμένα από μελανιές.

Η Mel B. κατέθεσε παράλληλα αίτημα προς το δικαστήριο να της δοθούν όλες οι ιδιωτικές βιντεοταινίες σεξουαλικού περιεχομένου που έχει στην κατοχή του ο εν διαστάσει σύζυγός της, κάνοντας πολλούς να υποψιάζονται ότι ο Μπελαφόντε την εκβίαζε με το περιεχόμενό τους.

Την ίδια στιγμή, δύο γυναίκες, υποστηρίζουν δημόσια ότι είχαν ερωτική σχέση με το πρώην ζευγάρι, το οποίο συμμετείχε σε ερωτικά τρίο. Η μία από τις γυναίκες που μίλησαν στα βρετανικά μέσα είναι η νταντά της οικογένειας, η οποία κατά το παρελθόν είχε απαθανατιστεί να φιλιέται με πάθος με τη Mel b. πάνω σε σκάφος, στο οποίο βρισκόταν και ο Μπελαφόντε. Η άλλη είναι μία στριπτιζέζ.

Η συνέχεια των αποκαλύψεων θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 18:24