search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 15:03
MENU CLOSE

Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ο πρωθυπουργός μετά τη χειρουργική επέμβαση

07.07.2017 16:10
Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της Κοζάνης (Live) - Media

Στον 5ο όροφο του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου νοσηλεύεται ο πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρας, μετά την επέμβαση ομφαλοκήλης στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε αισθανθεί πόνους την Πέμπτη και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε Νοσοκομείο. 

Όπως και συνέβη λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν και μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Αφού υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα, διαγνώστηκε με περισφιγμένη κήλη, δηλαδή σοβαρή επιπλοκή της ομφαλοκήλης.

Η περισφιγμένη κήλη έχει επώδυνα συμπτώματα (πόνος, διόγκωση, οίδημα) και συχνά οδηγεί και σε απόφραξη του σπλάχνου που περισφίγγεται, με αποτέλεσμα την ελάττωση της αιμάτωσης του και ειλεό ή και νέκρωση του.

Η διάγνωση δεν άφηνε περιθώριο στους γιατρούς. Έτσι ο πρωθυπουργός εισήχθη στο χειρουργείο.

Η επέμβαση διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα και η επέμβαση κρίθηκε επιτυχής.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός οδηγήθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του 5ου ορόφου για να συνεχιστεί η παρακολούθηση από τους γιατρούς.

Τότε εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, η οποία αναφέρει ότι: «O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου».

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 15:03