search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:31
MENU CLOSE

Η Μέι διέταξε βρετανικά υποβρύχια να κινηθούν προς τη Συρία

11.04.2018 20:56
Μέι: Η επίλυση του ζητήματος του ονόματος θα αποφέρει καθαρά οφέλη και στις δύο χώρες - Ζάεφ: Μπορούμε να βρούμε λύση - Media

 

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι διέταξε βρετανικά υποβρύχια να κινηθούν εντός εμβέλειας πυραύλων με τη Συρία ώστε να είναι σε ετοιμότητα να εξαπολύσουν επιθέσεις ενάντια στο συριακό στρατό οι οποίες μπορεί να ξεκινήσουν το νωρίτερο την Πέμπτη το βράδυ, ανέφερε η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Η Μέι δεν έχει λάβει τελική απόφαση κατά πόσον η Βρετανία θα συμμετέχει σε επιδρομές των ΗΠΑ και της Γαλλίας σε απάντηση της φερόμενης χημικής επίθεσης στη Συρία, αλλά θέλει να είναι σε θέση να δράσει άμεσα, τόνισε η εφημερίδα.

Κυβερνητικές πηγές δήλωσαν στην Telegraph ανέφεραν ότι η Βρετανία κάνει «οτιδήποτε κρίνει αναγκαίο» ώστε να είναι σε θέση να εκτοξεύσει πυραύλους Τόμαχοκ από τα υποβρύχια ενάντια σε στρατιωτικούς στόχους στη Συρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:29