search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:58
MENU CLOSE

«Προσωπικές οι απόψεις του» – Η ΕΡΤ μετά την αντίδραση της ΝΔ για το σχόλιο δημοσιογράφου κατά Μητσοτάκη

17.09.2018 20:03
Πλήρης μεταμόρφωση στην ΕΡΤ: Δείτε το νέο σκηνικό του δελτίου ειδήσεων (Photos) - Media

 

Η ΕΡΤ δεν μπορεί ούτε επιτρέπεται να προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των δημοσιογράφων της, είτε αυτοί ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό, είτε είναι συνεργαζόμενοι, αναφέρει η ΕΡΤ στην απάντησή της στην ανοικτή επιστολή της ΝΔ.

«Είναι βεβαίως αυτονόητο, ότι τόσο οι παρουσιαστές όσο και οι καλεσμένοι των ενημερωτικών εκπομπών εκφράζουν απολύτως προσωπικές απόψεις, που δεν υπαγορεύονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την ΕΡΤ.

Ας σημειωθεί επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο ίδιος ο δημοσιογράφος προέβη σε διευκρινίσεις επί των λεγομένων του προς αποφυγήν παρερμηνειών και παρεξηγήσεων», αναφέρει η ΕΡΤ στην απάντησή της.

Η ΝΔ απέστειλε ανοικτή επιστολή στην ηγεσία στης ΕΡΤ με αφορμή τα όσα είπε στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» για την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:57