search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:09
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Η Κρίστι Τέρλιγκτον το έριξε στο κέντημα

29.03.2020 07:51
Κορονοϊός: Η Κρίστι Τέρλιγκτον το έριξε στο κέντημα  - Media

 

Στο κέντημα το έριξε μια από τις ομορφότερος γυναίκες του κόσμου για να περάσει την ώρα της τώρα με τον κορονοϊό. 

Η Κρίστι Τέρλινγκτον μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει το κέντημα για τρία μαξιλάρια καναπέ τα οποία μάλιστα εμπνεύστηκε από τα πανέμορφα και πολύ χαριτωμένα σκυλάκια της.

Και τώρα πάει για το τέταρτο το οποίο μάλιστα έδειξε στην κάμερα την ώρα που μία φίλη της τη βιντεοσκοπούσε καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της να κεντάει.

Όταν δε τη ρώτησε τι ακριβώς κάνει, εκείνη απάντησε πως μία εβδομάδα τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι μαζί με τα σκυλιά της δεν θα μπορούσε να μην έχει δημιουργήσει όλα αυτά.

Η Κρίτι Τέρλινγκτον υπήρξε μία από τις πιο διάσημες καλλονές παγκοσμίως η οποία μεσουράνησε τη δεκαετία του 90 και λίγο αργότερα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας ανά τον κόσμο.

Είναι παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Edward Burns με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Finn ο οποίος σήμερα είναι 16 ετών.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:04