search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:29
MENU CLOSE

Νέα εστία μετάδοσης σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη – 22 συνολικά κρούσματα σε ηλικιωμένους και προσωπικό

19.08.2020 08:27
Νέα εστία μετάδοσης σε γηροκομείο στη Θεσσαλονίκη - 22 συνολικά κρούσματα σε ηλικιωμένους και προσωπικό - Media

 

Nέα μεγάλη εστία διασποράς κορονοϊού εντοπίστηκε σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευόσμου.

Πρόκειται για τον οίκο ευγηρίας «Εστία Παπαγεωργίου», ο οποίος ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, όπου θετικοί στον κορονοϊό εντοπίστηκαν συνολικά 15 ηλικιωμένοι από τους 45 που διαμένουν στη μονάδα και 7 εργαζόμενοι από τους 30.

Στον οίκο ευγηρίας «Εστία Παπαγεωργίου» διαμένουν συνολικά 45 ηλικιωμένοι.

Από την έναρξη της κρίσης της πανδημίας η μονάδα έλαβε πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας, αφού πολλοί από τους ηλικιωμένους είχαν να δουν τους οικείους τους από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έφτασε στη χώρα μας η πανδημία. 

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά έξι τρόφιμοι σε έτερο οίκο ευγηρίας στη Θεσασαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ασβεστοχώρι έχουν καταλήξει.

Στις 12 Αυγούστου εντοπίστηκαν συνολικά 36 θετικά κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των ηλικιωμένων και του προσωπικού. 

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τη διενέργεια προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι εύθυνονται για τα κρούσματα κορονοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42