search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:11
MENU CLOSE

Ερρίκος Μηλιάρης, Γιώργος Νιάρρος και Χάρης Τζωρτζάκης καταγγέλλουν σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση (Photos)

30.01.2021 09:01
Ερρίκος Μηλιάρης, Γιώργος Νιάρρος και Χάρης Τζωρτζάκης καταγγέλλουν σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση (Photos) - Media

 

Μετά τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, τρεις νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί καταγγέλλουν μέσω διαδικτύου τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ζάπα για σεξουαλική παρενόχληση.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ηθοποιός Ερρίκος Μηλιάρης κατήγγειλε την ιδιόμορφη συμπεριφορά του σκηνοθέτη χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του. 

«Ο Κώστας Ζάππας. Έκανε και σε μένα ακριβως τα ίδια», σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του ο Χάρης Τζωρτζάκης. 

«Ο Ερρίκος, ο Χάρης, εγώ και σχεδόν όλα τα αγόρια της γενιάς μας γνωρίζουν την κωμικοτραγική φιγούρα : Κώστα Ζάππα. Εμένα για την ίδια audition μου ζήτησε ο βοηθός του να γυρίσω γρήγορα από τις διακοπές μου, γιατί δεν μπορούσε να περιμένει μια βδομάδα για να με δεί. Η βιασύνη, για μια ταινία η οποία γυρίστηκε 3 χρόνια μετά. Η διαθεσιμότητα μου ως νέος φιλόδοξος ηθοποιός με έκανε να πάρω την ηλίθια απόφαση να αλλάξω τα εισιτήρια μου και να τρέξω να κάνω την audition. Δυστυχώς όμως δεν ήμουν αρκετά διαθέσιμος ώστε να του ” δείξω τον π@@τσο μου” (το διατυπώνω όπως και μου ζητήθηκε αυτολεξεί). Αφού του την περιέγραψα, μου μίλησε για τον Μπράντο και άλλους γαμάτους ηθοποιούς που ” δεν φοβούνται να βγούν από το καβούκι τους” ( να δείξουν την π@@τσ@ τους σε ένα δωμάτιο στα Εξάρχεια, στον πρώτο τυχόντα) Στις δραματικές σχολές μαζι με το απολυτήριο, να υπάρξουν λίστες με ονόματα απο τέτοιους τύπους!», σημείωσε κάτω από την ανάρτησή του ο Γιώργος Νιάρρος. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:11