search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:05
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Kατηγορούμενος αρχίζει τις κολακείες προς την δικαστίνα για να σωθεί (Video)

08.02.2021 07:52
ΗΠΑ: Kατηγορούμενος αρχίζει τις κολακείες προς την δικαστίνα για να σωθεί (Video) - Media

 

Ο Ντιμίτριους Λούις από τη Φλόριντα των ΗΠΑ οδηγήθηκε την περασμένη Πέμπτη μπροστά από την δικαστίνα Τάμπιθα Μπλάκμον της κομητείας Μπράουαρντ κατηγορούμενος για απόπειρα διάρρηξης.

Όμως δεν «μάσησε» και αντί να απολογηθεί για την πράξη του επέλεξε μια περίεργη υπερασπιστική γραμμή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, o Ντιμίτριους Λούις εμφανίστηκε μέσω Zoom ενώπιον της δικαστίνας, κατηγορούμενος ότι προσπάθησε να διαρρήξει μια κατοικία στο Φορτ Λόντερντεϊλ, την ώρα μάλιστα που μέσα σ’ αυτήν κοιμόντουσαν και τρία παιδιά.

Η στιγμή που ο Λούις οδηγείται από τους φρουρούς του κρατητηρίου μπροστά στην κάμερα για συνομιλήσει με τη δικαστή αποδεικνύει πόσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά του μπροστά στο ωραίο φύλο.

«Πώς πάει;» ρωτάει με χαλαρό ύφος ο Λούις καθώς ξεκινάει η κλήση zoom. Ξαφνικά προσέχει την Μπλάκμον μέσα από την οθόνη και, χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, της εκφράζει τον θαυμασμό του.

«Είσαι πανέμορφη… δεν μπορώ να μη στο πω, είσαι πραγματικά πανέμορφη. Σε αγαπώ…» ξεκινά να λέει ο κατηγορούμενος, με την δικαστίνα να σπεύδει να διακόψει άμεσα τον ρομαντικό του οίστρο. 

«Εντάξει κ. Λούις, είναι γνωστό ότι με τις κολακείες πετυχαίνεις πολλά, όμως εδώ μπορεί να μην ισχύει αυτό», τον προειδοποιεί η Μπλάκμον, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να κρύψει το χαμόγελό της από την αυθόρμητη έκρηξη θαυμασμού.

Για την ιστορία, παρά τις φιλοφρονήσεις του, η δικαστίνα Τάμπιθα Μπλάκμον λίγο αργότερα έδωσε εντολή να προφυλακιστεί με εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:04