search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:15
MENU CLOSE

EO Αθηνών-Λαμίας: Κλειστή τουλάχιστον ως το μεσημέρι (Videos)

15.02.2021 09:04
EO Αθηνών-Λαμίας: Κλειστή τουλάχιστον ως το μεσημέρι (Videos) - Media

 

Κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας προκαλώντας έντονη δυσφορία ειδικά στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών. Να σημειωθεί επίσης ότι απαγορεύτηκε η κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω της κακοκαιρίας, από τα διόδια της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και από τα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία.

«Η Εθνική Οδός έκλεισε με δική μου απόφαση για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς, καθώς η χιονόπτωση είναι σφοδρή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Τόνισε, δε, ότι τα εκχιονιστικά μηχανήματα είναι επί τόπου και η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου το μεσημέρι.

Ο υπουργός ζήτησε, επίσης, από όλους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Να σημειωθεί δε ότι λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στην Αττική, διακόπηκε η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το νοσοκομείο 414 έως τον ‘Αγιο Πέτρο και στην εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, από τον κόμβο Μάνδρας προς Βίλια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:04